fredag den 18. maj 2012

Sommertærter


Når vores fantastiske japanske kirsebær står i et kæmpe lyserødt flor midt i haven melder de første strejf af sommer sig for alvor og udsigten til at væld af lækre frugter og bær fra haven er til at føle på, når alting står i blomst og med store knopper: Hindbær, solbær, ribs, brombær, stikkelsbær, jordbær (alm. og skov-), samt 2 slags æbler, kirsebær og blomme - ok måske vi ikke har haven fuld af flotte stauder; men den er perfekt for os ;-)

Fejrede de første sprøde rabarber med en tærte, da vi - lidt spontant - fik gæster i sidste weekend. Måtte ud i 2 forsøg, idet en opskrift, der ellers blev suppleret med beskrivelsen "Verdens bedste rabarbertærte" ikke faldt i vores smag :-z Men det gjorde til gengæld denne, som jeg fandt hos Foodfanatic :-)Og til Kr. Himmelfarts dag smuttede vi lige forbi den lokale grønthandler, der altid holder åben :-) - og shoppede jordbær til en superlækker jordbærtærte, som jeg igen har fundet opskriften på hos en blogger - denne gang Kageblomsten. Tak for det :-) Det bliver ikke sidste gang, vi laver den :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Omuraisu (Japansk omelet)

Sønnen (eller ok nok ikke KUN sønnen 🙃) drømmer sig tilbage til Japan og i dag havde han spurgt om vi ikke kunne lave omuraisu, som er en o...