fredag den 25. januar 2013

Minecraft-fødselsdag

Sønnen er bidt af Minecraft for tiden og selvom han tidligere havde meldt ud, at hans fødselsdagskage skulle være Lego Ninjago og jeg derfor havde kreeret Lego-moulds og tænkt i designbaner i lange tider, så skulle årets kager jo – naturligvis – være Minecraft og ikke Ninjago. Suuuk…
Nu er Minecraft ikke det mest spændende designmæssigt – firkanter er vist det ord der dækker det! Firkanter i alle afskygninger og opstillinger. Mændene er af firkanter, bygningerne af firkanter, træerne af firkanter – ja, ja du har fattet det nu, kan jeg fornemme ;-)
Resultaterne blev dels vores traditionelle familielagkage beklædt med marcipan langs kanten og pyntet med royal icing – i firkanter!! ;-) Dekoreret som en Creeper, som er et af monstrene i Minecraft og dels en fondantpyntet lagkage til børnefødselsdagen, som vi – med stor succes – holdt hos Legeparadiset i Roskilde. Det var sjovt at se dels sønnens gæster og dels alle de øvrige børn i legelandet tabe både næse og mund ved synet af kagen. Det er altså det, der er det store besvær værd – hver gang!!

Endelig fik sønnen Minecraft Creeper Cup cakes med i børnehaveklassen til uddeling, så det var for alvor en fødselsdag i Minecrafts tegn, vi fik holdt dér ;-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Omuraisu (Japansk omelet)

Sønnen (eller ok nok ikke KUN sønnen 🙃) drømmer sig tilbage til Japan og i dag havde han spurgt om vi ikke kunne lave omuraisu, som er en o...