søndag den 29. oktober 2017

Græskarpure

I USA kan man købe græskarpure på dåse; men det har jeg ikke fundet i Danmark; men fortvivl ikke. Det er supernemt at lave.

Man kan fx lave græskarpure af det kød, som man får til overs, når man skærer Halloween græskarmænd (ikke trådene og kernerne, men det faste kød) eller man kan bruge et separat græskar til formålet.

Der er to metoder:

Enten kan man blot dampe græskarkødet til det er mørt (fx i en mikroovn), hvorefter det pureres

eller man kan skære stykker græskar ud og bage dem møre i en 175 grader ovn (græskarret skal lige renses for tråde og kerner). Når stykkerne har bagt i ca ½ time er kødet helt blødt og kan skrabes af skallen og pureres (kun kødet, ikke skallen).

Man kan sagtens lave en større portion og fryse ned til senere brug :-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Citronmåne – Karinas version - Copycat "Dancake"

Jeg opdaterer denne blog meget sjældent og poster mere på min Insta @rinabager; men jeg gør lige en undtagelse med denne opskrift :-) Citron...