Så kom der endnu et af disse tip på Facebook, som jeg ikke kan verificere nogen steder på nettet, men som jeg bare MÅ prøve :-)
Denne gang handler det om løsningen på problemet med at en kage hæver under bagningen så der bliver en stor top i midten.
Jeg har tidligere afprøvet et tip om at sætte et flower nail i midten, hvilket hjælper, men er noget forfærdeligt bøvl, når det skal fjernes, da det jo sidder i bunden af kagen :-o
Det nye tip går så på, at man bare skal strø en lille smule sukker ud over toppen af kagen inden bagningen, så skulle den holde sig flad på toppen.
Må prøves :-)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Omuraisu (Japansk omelet)
Sønnen (eller ok nok ikke KUN sønnen 🙃) drømmer sig tilbage til Japan og i dag havde han spurgt om vi ikke kunne lave omuraisu, som er en o...

-
(Foto lånt fra Justataste.com , hvor jeg også har fundet den oprindelige opskrift) Denne opskrift prøvede vi for første gang i sidste...
-
Fødselsdagskagen til arbejdet Kage til vores gæster på besøg fra Texas Pige/drengekage til mødegruppekomsammen (U)lækre halloween cupcakes J...
-
Den tidlige sommer bød på et gensyn med Madeira, hvor ”de voksne” havde været tidligere; men for sønnen var det første gang. Selvom vi hav...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar