Så lykkedes det mig, at få lavet kyllingeretten, som jeg har tænkt mig at sende ind til Karoline-konkurrencen. Kriteriet for at deltage er, at man laver en ret med Karolines Madlavningsfløde 8% :-)
Hvidvinskylling med grønne druer
4 personer
Ingredienser:
1 stort løg, skåret i små tern
1 terning hønsebouillon
¼ l. Karoline madlavningsfløde 8%
Salt & peber
Smør til stegning
Frisk persille til at drysse med.
Fremgangsmåde:
Krydder fileterne med salt og peber og steg i smørret i en sautepande, til de er lysebrune på begge sider. Tag dem af panden.
Steg nu løgene i smør til de er klare. Læg kyllingen tilbage i panden og hæld hvidvin og bouillonterning ved. Lad simre i ca. 7 minutter. Hæld derefter de skyllede, hele druer i sammen med madlavningsfløden og lad simre videre i ca. 10 minutter. Herefter er retten færdig.
Drys med persille og server med jasminris og lunt flute. Superenkelt, men meget, meget lækkert :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar