søndag den 12. januar 2014

Pókemonfesten – the aftermath

Så er fødselsdagfesten overstået (læs evt. om forberedelserne her). Og hvad har vi så lært i dag? Tjo:

  • At det på fascinerende vis er komplet umuligt at få ørenlyd hos 21 7-8 årige – og det selvom man tager sig selv i at RÅBE af sine lungers fulde kraft, for at trænge igennem :-o

  • At selvsamme 21 7-8 årige altså ikke spiser helt så meget mad, som det ellers var frygtet; men at både kyllingespyd, frikadeller, pizzasnegle OG grøntsagsstænger stadig er et stort hit i den alder.

  • At tid på at kreere videosekvenser til skattejagten er komplet tidsspilde, da ingen alligevel kan høre noget som helst af hvad, der bliver sagt, så det skal alligevel gentages efter videoen er slut ;-)

  • At små ligegyldige plastikfigurer kan skabe nærmest internationale konflikter, hvis nogen beskyldes for at have taget én, der tilhører en anden..

  • At vi næste gang gemmer ALLE legetøjsvåben væk INDEN gæsterne kommer, for selv efter mindst 20 forsøg på at konfiskere dem, blev de ved med på forunderlig vis at komme frem igen.

  • At, hvis man ikke kan få sin sodavand til at bruse over ved at ryste den, så skal man da bare hælde Smarties i – SÅ bruser den over!

  • At, når man tror man er SÅ træt, at man IKKE kan blive trættere – så kan man godt! ;-)


Men også, at 21 7-8 årlige er virkelig glade for børnecocktails, selskabslege, gaveuddeling, slikbod og Pókemonkage osv. Og ikke mindst, at sønnen siger, at det har været ”Den BEDSTE fødselsdag nogensinde!” – og så er det jo besværet værd (selvom jeg lige nu tænker, om man ikke til næste år bare skal invitere de nærmeste 5 i biffen; men der er jo heldigvis et helt år til vi står med den beslutning ;-))
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Omuraisu (Japansk omelet)

Sønnen (eller ok nok ikke KUN sønnen 🙃) drømmer sig tilbage til Japan og i dag havde han spurgt om vi ikke kunne lave omuraisu, som er en o...