søndag den 18. januar 2015

9 års film-/fødselsdagsfest med succes :-)

Årets børnefødselsdag er (vel!) overstået og vi er alle både lettede og glade! :-)

Sidste år gik det hele desværre stort set op i hat og briller med børn, der overhovedet ikke ville høre efter, hvad der blev sagt, slåskampe og gråd (stakkels børn) og (voksne) frustrationer, så da der var ved at være gået et år, begyndte jeg bundærligt, at få lidt nervøse trækninger ved tanken om at skulle fejre sønnen for klassekammeraterne igen!

MEN! Det lykkedes! :-) Og vi havde en dejlig eftermiddag :-) 2 ting, tror jeg, var nøglen til succesen:

1. Da vi havde fået alle bænket ved ankomsten (hvor vi startede med kage med det samme) sagde vi, at "Vi er her for at have det sjovt; men der er lige 3 enkle regler: I vores hus må man ikke råbe, ikke løbe og ikke slås!" - om det var et lykketræf eller om det bare er, fordi de er blevet ældre, ved jeg ikke; men de holdt det i hvert fald (stort set ;-))

2. Efter kage og saftevand fik de udleveret billetter til "biografen", som vi havde skabt i vores bagerste stue med projektor og lærred (og mørklægning ved hjælp af sorte sække tapet op på vinduerne ;-)), samt et par hjemmelavede niveauer til de bagerste rækker, så alle kunne se :-) Og tro det eller lad være, men også her lykkedes det, at få samtlige 22 børn til at se hele filmen fra ende til anden! Vi havde taget den allernyeste børnefilm, der var kommet på DVD, og selvom nogle indledende brokkede sig, for den havde de set i biografen, så gik de alle vældig op i det, da den først kom i gang - og så var det ellers bare at være klar med opfyldning af popcorn og sodavand, så kørte det helt fantastisk :-)
Her er et par stemningsbilleder fra dagen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Omuraisu (Japansk omelet)

Sønnen (eller ok nok ikke KUN sønnen 🙃) drømmer sig tilbage til Japan og i dag havde han spurgt om vi ikke kunne lave omuraisu, som er en o...