onsdag den 1. juni 2016

Fars dag: Fra en lille gamer til en større ;-)

I disse dage oversvømmes feeded på de forskellige kanaler, man nu befinder sig på online, med reklamer for "geniale" (!?) Fars dags gaver (ja, det er Fars dag på søndag, hvis det skulle være smuttet i planlægningen ;-)). Man kan både få "seje" kopper med "Verdens bedste far" eller T-shirts eller gavekurve med øl - eller også kan man (hvis man er tilpas rig) købe en oplevelsesgave til fx motorsport...

Tja, selv er jeg lidt modstander af den slags gaver og jeg skyndte mig da også at sige til sønnen ifm. mors dag for nylig, at det for mig er tanken og ideen, der tæller, og at der altså ikke for min skyld skulle investeres i blomster eller andet (læs: panikagtigt, når nu dagen ikke lige var husket og forberedt - og det sker for selv de bedste ;-)) til lejligheden :-)

I år til Fars dag skal sønnens far have en helt unik gave fra en lille gamer-søn til den lidt større gamer-far :-) Det er lidt af et sats og det blev også lidt dyrere at fremstille end tanken egl. var, men vi håber, at far bliver glad. Vi (sønnen og jeg) har i hvert fald forberedt i måneder og haft det vældig sjovt med processen.Det håber vi vil tælle :-)

Og så håber vi også bare, at vores gamer kunstværk får lov til at hænge inde i stuen, som meningen (ønsket) er...

Her er værket, hvis andre kan bruge lidt inspiration:


Først lavede vi en håndskitse af, hvordan sønnen skulle kravle rundt på banen, så vi vidste hvilke fotos, vi skulle tage. Fotos af sønnen (og hunden ;-)) er herefter taget med mobilen på en lys baggrund og fritlagt i Photoshop. Pacman grafik er tegnet i Indesign og fritlagte fotos er så sat ind på de rette steder, så det ser ud, som om han er en del af spillet.

Billedet er herefter bestilt på lærredstryk, så det kan se cool ud, når det forhåbentlig skal op og hænge :-)

English: Father's day gift

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Omuraisu (Japansk omelet)

Sønnen (eller ok nok ikke KUN sønnen 🙃) drømmer sig tilbage til Japan og i dag havde han spurgt om vi ikke kunne lave omuraisu, som er en o...