Mandler, mørk chokolade og maizenamel hakkes fint.
Og så ser det sådan ud. Smør, rørsukker og vanilleekstrakt piskes let og luftigt og æggene piskes i ét af gangen. Det vendes i den hakkede masse.
Og hældes i formen.
Bages v. 175 grader i ca. 1 time.
Den bagte kage.
Den bagte kage.
Køles og drysses med flormelis.
Og voila: 1 stk. himmerigsmundfuld klar til servering :-)
Konklusionen blev, at selvom man måske ikke ligefrem hørte englene synge, så var det faktisk en SUPERlækker kage - let og lækker, med mørk chokoladesmag - uuuhm :-)
Opskriften findes her eller også er der en kopi her:
Ca. 12-14 stykker
Det skal du bruge:
300 g mandler
200 g mørk chokolade
2 spsk. maizenamel
200 g smør
200 g rørsukker
1 spsk. vaniljeekstrakt
4 store æg
Sådan gør du:
Tænd din ovn på 175°. Beklæd en springform (22 cm i diameter) med bagepapir. Hæld mandler, mørk chokolade og maizenamel i en foodprocessor og kør, til alt er kværnet meget fint. Pisk smør, rørsukker og vaniljeekstrakt, til det er lyst og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen. Rør mandelblandingen i og hæld dejen i springformen. Læg et stykke bagepapir løst over formen og bag kagen i 1 time. Lad den køle helt af, før du skærer et lækkert stykke og smager på herlighederne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar