søndag den 14. oktober 2012

Overskudsagtige pølser på snor

Jeg støder af en eller anden grund ofte på den mening hos andre, at jeg er så "overskudsagtig" - og det er f****** mærkeligt, for hvis der er noget jeg stort set aldrig føler, så er det overskud - pruuuh!! Med fuldtidsarbejde, barn, familie, fritidsaktiviteter, foreningsarbejde, hobby og så "alt det løse" måtte døgnet godt have minimum 12 timer mere... Nå, men så er det jo bare kewl, at man i det mindste kan blive OPFATTET som overskudsagtig - ha ha ;-)

Dagens overskudsagtige projekt blev søsat efter jeg så et foto på Pintrest: Pølser på snor! HA!!! Det kunne jeg simpelthen ikke undlade at afprøve og som sagt, så gjort.

Heldigvis var det ikke svært - blot temmelig tidskrævende (dér har vi den med den manglende tid igen :-s)

Pølser skæres i bidder og et par bidder trækkes på et par stykker ukogt spagetti, sådan lidt "random" ikk'?! Nogle fik 2 stykker pølse på 3 stykker spagetti, nogle 3 stykker pølse på 5 stykker spagetti - lidt rebel er man vel ;-)

Spagetti og pølser koges efter anvisningerne på spagettipakken og serveres med en lækker cremet tomatsauce :-)

Ganske lækkert - og ikke mindst sjovt og anderledes ;-)


Inden kogning


Klar til servering :-)

2 kommentarer:

  1. Prøv med røde pølser og kog dem i vand tilsat pasta farve, så "ormene" blir blå eller grønne.. Det er en kæmpe succes til halloween fest :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ah côôl - det må klart prøves på et tidspunkt. Tak :-)

      Slet

Omuraisu (Japansk omelet)

Sønnen (eller ok nok ikke KUN sønnen 🙃) drømmer sig tilbage til Japan og i dag havde han spurgt om vi ikke kunne lave omuraisu, som er en o...