Har i noget tid tænkt på, at jeg ville forsøge mig med bageenzymer og det har jeg så gjort nu med dette øl & speltbrød. Opskriften er inspireret af denne; men jeg har brugt følgende ingredienser:
Ingredienser:
350 g Speltmel
150 g Tipo 00 mel
12 g Salt
12 g Bageenzymer
1 pakke tørgær (11,8 gram står der på pakken)
2 spsk neutral olie
1 dåse øl, 33 cl (jeg brugte en Grøn Tuborg)
Fremgangsmåde kan ses i den oprindelige opskrift.
Opdatering 1½ dag efter bagningen: Serverede brødet her til morgen og familien (som ellers ikke er nemme at imponere) bemærkede, at det var et meget blødt og lækkert brød! Så investeringen i bageenzymerne har helt sikkert været god! :-)
tirsdag den 4. juli 2017
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Omuraisu (Japansk omelet)
Sønnen (eller ok nok ikke KUN sønnen 🙃) drømmer sig tilbage til Japan og i dag havde han spurgt om vi ikke kunne lave omuraisu, som er en o...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEit-1SrbNEm_LX6kLggnEO61DvS6yBBSwmAWHa-gGGvMwLZs3JcotLsn2IdSeEbs-ARjRkyv8fkMTp2KE68pmm9sfGnhsEUU6xlswybr4rUUJ5q452VKfWXrHMfIjnnn1yqHvO1k2cX1zQd/s1600/1618744317334807-0.png)
-
(Foto lånt fra Justataste.com , hvor jeg også har fundet den oprindelige opskrift) Denne opskrift prøvede vi for første gang i sidste...
-
Sneen vælter ned udenfor og herinde dufter det rigtigt dejligt af JUL!!! Jeg har nemlig gang i mine yndlings julesmåkager, der ikke kun smag...
-
Den tidlige sommer bød på et gensyn med Madeira, hvor ”de voksne” havde været tidligere; men for sønnen var det første gang. Selvom vi hav...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar