tirsdag den 4. juli 2017

Øl & speltbrød

Har i noget tid tænkt på, at jeg ville forsøge mig med bageenzymer og det har jeg så gjort nu med dette øl & speltbrød. Opskriften er inspireret af denne; men jeg har brugt følgende ingredienser:

Ingredienser:
350 g Speltmel
150 g Tipo 00 mel
12 g Salt
12 g Bageenzymer
1 pakke tørgær (11,8 gram står der på pakken)
2 spsk neutral olie
1 dåse øl, 33 cl (jeg brugte en Grøn Tuborg)

Fremgangsmåde kan ses i den oprindelige opskrift.




Opdatering 1½ dag efter bagningen: Serverede brødet her til morgen og familien (som ellers ikke er nemme at imponere) bemærkede, at det var et meget blødt og lækkert brød! Så investeringen i bageenzymerne har helt sikkert været god! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Citronmåne – Karinas version - Copycat "Dancake"

Jeg opdaterer denne blog meget sjældent og poster mere på min Insta @rinabager; men jeg gør lige en undtagelse med denne opskrift :-) Citron...