lørdag den 4. oktober 2014

"Knudret" mad - 1. del

Alt synes, at skulle have sin dag, uge, måned - i disse tider. Den ene dag skal vi gøres opmærksom på sygdomme, den næste på kunstformer osv. osv... 

Nu er jeg jo selv indenfor markedsføring og kommunikation, så forståelsen for, hvad det kan være med til at skabe af opmærksomhed med en sådan dedikation, er måske ikke det, der ligefrem mangler; men jeg bliver alligevel lidt træt af, at de store budskaber lidt drukner i alt det mere "uvæsentlige"...

MEN, tænker I jo så nok - og også nok (lidt?) med rette - er det ikke INDIVIDUELT, hvad der er væsentligt og hvis man nu lider af fx ALS (taget helt ud af det blå - or not - hvem sagde Ice Bucket Challenge ;-)), så er det jo vigtigere og mere væsentligt end fx brystkræft - også selvom denne sygdom i sygdomstilfælde langt overstiger den anden.

SÅ - plads til alle sager, det skal der jo (nok) være :-)

Alligevel synes jeg så faktisk, at det er ret tåbeligt at have en dag dedikeret til kanelsneglen - som d. 4. oktober er. Om det ligefrem er en "sag" skal vi nok overlade til broderfolket at afgøre; men det vakte da i hvert fald stor opstandelse sidste år (her i lille DK), da det pludselig kom frem, at kanelsneglen ligefrem var truet p.g.a. dens høje kanelindhold, der tydeligvis næsten kunne forgifte en hel hær (nååå ja, overdrivelse fremmer... I ved ;-)), så selvom jeg ikke er tilhænger af de "ligegyldige" sager, så måtte mit køkken i dagens anledning dedikeres til kanelsneglen - eller kanelsnurren/-knuden, som det nærmere blev til :-)

Således præsenteres - efter lange (ligegyldige ;-)) fabuleringer link til guiden "Sådan snurrer du kanelsnurrer!!" og herefter følger fotodokumentation af resultaterne af mine anstrengelser :-)






Og dedikeret kanelsneglsdag eller ej - godt, det smagte de :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Italiensk inspireret salat

Det er varmt for tiden og lysten til store, tunge retter til aftensmad er lille. Heraf udsprang ideen til denne italiensk-inspirerede sala...