Gå videre til hovedindholdet

Halløj på Bloggen - og så lidt om bukserne :-)

Jeg har et par bukser, som jeg bare elsker! De sidder drøngodt og viser mine forskellige former på absolut mest flatterende vis :-) Jeg har gået rigtig meget med de bukser...men (det måtte jo komme), der er bare det med de bukser, at de - ligesom dem i sangen - nu er ALT for små :-s Jeg vil dog ikke smide dem ud, for selvom bukserne daterer helt tilbage til før jeg blev gravid med Christoffer (dvs. de er nok fra 2004 eller 2005), så SKAL jeg altså bare have dem på igen! :-)

Og her kommer så forklaringen på opstarten af Bloggen :-): Jeg er jo et madøre og elsker at fremtrylle lækre retter i køkkenet, så ren smalkost er svær at klare, og selvom jeg med succes har kørt Weightwatchers før, så er det bare sværere, når man er en familie, der skal spise sammen, og når man - som mig - p.t. går hjemme, så er det virkelig svært at holde sig kun til alt det sunde. Derfor vil jeg nu prøve at nedskrive mine op- og nedture på rejsen mod at komme i mine dejlige bukser igen, i håbet om, at det kan holde mig på rette spor og holde motivationen oppe :-)

Faktisk startede rejsen allerede først i januar og jeg har allerede tabt de første 10 kg. :-), men der skal smides i hvert fald 10 kg. til, før bukserne kan lukkes, så det er bare på med vanten. Kryds fingre for, at jeg har succes med det hele! Min jobsøgning har jeg svært ved at styre 100% til succes, da der jo også er personer i den modtagende ende, men de ekstra kilo er det KUN mig, der kan få bugt med, og lykkes det, så får jeg forhåbentlig lidt mere mod på det hele. Håber på en positiv dominoeffekt! :-)

Kommentarer

  1. Ej hvor fedt (ha ha) med de første 10 kg! Jeg krydser fingre - og gør mit bedste for at deltage i kampen, for den er (desværre) også aktuel her :o|
    Knus Mai Britt

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Wok med nudler og kylling - ny favorit :-)

(Foto lånt fra Justataste.com, hvor jeg også har fundet den oprindelige opskrift)
Denne opskrift prøvede vi for første gang i sidste uge - og det bliver helt sikkert ikke sidste gang! Alle i familien var vilde med den :-) Når vi finder en rigtigt god opskrift skriver vi den ind i vores eget opskriftbibliotek, hvorfra vores søn (på 11) finder opskrifter, når han har maddag. Af samme årsag kan det godt være at nedenstående er lige lovlig detaljeret for en erfaren kok; men prøv opskriften alligevel. Du vil ikke fortyde det :-) Velbekomme! Ingredienser: 2 store kyllingebrystfileter, som skæres i tynde strimler 1 pakke kinesiske ægnudler (250 gram) 2 fed hvidløg, som presses igennem en hvidløgspresser 3 mellemstore gulerødder, som skrælles og skæres i det, der hedder, Julienne-stave, som er ca 3x3 mm tykke og ca 4-5 cm lange 1 pakke/pose sukkerærter (de er helt tynde) – ca. 100-125 gram 100 gram babyspinatblade 2 tsk olivenolie – til stegning 1 tsk sesamolie (til stegning) – det er vigtigt, at man b…

Havtornmousse

Flere har spurgt mig om opskriften på den havtornmousse, som jeg - med succes, synes jeg - har brugt til flere kager. Moussen er aromatisk og smag og duft kan nok bedst sammenlignes med passionsfrugt - uden jeg dog synes, at det yder havtornen retfærdighed.

Jeg laver moussen på slump uden en opskrift; men her er, hvad jeg gør:
150 gram frosne havtornbær koges godt igennem med ca. ½ dl. vand og nok ca. 1 dl sukker (har faktisk ikke målt efter; men bærrene er meget sure, så en del sukker skal der til :-). Jeg har læst et sted, at smagen fremhæves, når bærrene har været frosne :-)
Når bærrene er kogt godt splattede, presser jeg dem igennem en finmasket trådsigte, så jeg får en havtornpure. Det tager en del tid og omhu at få så meget som muligt af den gode pure igennem sigten :-) Bærrene har små hårde, sorte kerner indeni, så det duer ikke umiddelbart bare at purere det hele efter kogning.
Jeg tænker, at man evt. kan vente med at søde pureen til bagefter eller eftersøde med sukker, men så ska…

Pókemon-fødselsdagen – eller ”endnu et af fruens fantastprojekter” ;-)

Min kære søn er (mildest talt) yderst forvænt med fødselsdagsfejringer i højt gear. Vi har holdt både Toy Story fest og Ben 10 fest. Sidste år var det store ønske en Minecraft-fest; men han måtte dog ”nøjes” med tema-kage, da vi (i øvrigt med stor succes) holdt fødselsdagen sammen med en kammerat i et legeland, så det var yderst begrænset, hvad vi kunne køre af tema ;-)
Det ”manglende” tema sidste år har så affødt, at vi planlægger at give den hele armen i år med sønnens ønske til hans 8-års fejring, der er en Pókemon-fest!
Her er, hvad vi planlægger:

Ankomst med Pókemon børnedrinks (inspireret af sommerferiens græske erfaringer med sådanne drinks ;-)). De kan vælge mellem en Pikachu-drink (gul), Charmander-drink (orange) og Squirtle-drink (blå).

”Lav-din-egen-Pókemon” – hvor børnene skal være kreative og skabe en Pókemon på et ”blankt” Pókemon kort, som vi har forberedt til dem.
Frokost ved Pókemon-dekoreret bord (havde en idé om Pokemon-dekoreret pizza; men da det sorte i designet ville …