lørdag den 19. marts 2011

Hvidvinskylling med grønne druer


Så lykkedes det mig, at få lavet kyllingeretten, som jeg har tænkt mig at sende ind til Karoline-konkurrencen. Kriteriet for at deltage er, at man laver en ret med Karolines Madlavningsfløde 8% :-)

Hvis I gider, så gå ind på siden og klik "Like" ved retten. Den der har flest "Likes" ("Synes godt om") vinder nemlig :-)

Her får I lige opskriften:

Hvidvinskylling med grønne druer

4 personer

Ingredienser:

400 g. kyllingeinderfilet

1 stort løg, skåret i små tern

3 dl. tør hvidvin

1 terning hønsebouillon

250 g. grønne druer

¼ l. Karoline madlavningsfløde 8%

Salt & peber

Smør til stegning

Frisk persille til at drysse med.

Fremgangsmåde:

Krydder fileterne med salt og peber og steg i smørret i en sautepande, til de er lysebrune på begge sider. Tag dem af panden.

Steg nu løgene i smør til de er klare. Læg kyllingen tilbage i panden og hæld hvidvin og bouillonterning ved. Lad simre i ca. 7 minutter. Hæld derefter de skyllede, hele druer i sammen med madlavningsfløden og lad simre videre i ca. 10 minutter. Herefter er retten færdig.

Drys med persille og server med jasminris og lunt flute. Superenkelt, men meget, meget lækkert :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Omuraisu (Japansk omelet)

Sønnen (eller ok nok ikke KUN sønnen 🙃) drømmer sig tilbage til Japan og i dag havde han spurgt om vi ikke kunne lave omuraisu, som er en o...